Welcome, to FlyFoWealth! forum
what u can do here?
- create own topic
- post u problems (in Twisted Evil selection)
- apply as staff position
- get reputation points
- report players/gm
- and very more join to us! Very Happy
just click register :>

official site:

Flex's GameMaster apply!! <3

Go down

Flex's GameMaster apply!! <3

Post  ♥♫●•٠·~murat~·٠•●♫♥ on Tue Feb 22, 2011 8:40 am

Flex's gm applic <3!

I'll answer on the questions i giveing too my self =P

1. Real name?
Answer: Murat Denaj

2. Location?
Answer: Sweden, Västerås.

3. Languages?
Answer: Swedish,French,Spanish,English,Srpski,greece!
Swedish 100%
French 20%
Spanish 20%
English 100%
Srpski 100%
Greece 50%

4. Chat name?
Answer: Flex ( Error-M-D)

5. Sex?
Answer: Male

6. Years old?
Answer: 13

7. GMT+?
Answer: GMT+1

8. Your time now?
Answer: 17:01

9. Tell me personal info!
Answer: I am 13 years old kid, And I play very much sports exempel: Football , Basketball, Table Tennis , etc.
I like to play guitar but I suck like hell... So I will looking for trainer ^__^ =P.

10. Flyff experince?
Answer: I have play eFlyff since v13 to v16, I played on ClockWorks server and haved an level 101 Blade. I played and played until my friend
told me to begin with pservers. ( I'll tell you more info soon about pservers =P )

11. Private Servers? what do I mean by that ?? =P
Answer: Well I told in Flyff experince that I was begin with "pservers" until my friend told me, and thats true!
The first pserver i played was: 1. Musaraflyff 2. CyclopsFlyff ^__^. And after I played, FlyForDemocracy,AsusFlyff, etc.

12. GameMaster experince?
Answer: First off all I know all gm's commands, This is the 7:e time I becomed gm o_o. I am too experined, and I dont know which info you need ^__^.

13. Hours online per day: [Time zone GMT+1]

Monday: 15:00 - 18:00 ( later then 21:00 - 23:00)
Tuesday: 15:00 - 22:00 ( I'll take like an break for 10 - 20min for rest ^__^).
Wednesday: 15:00 - 22:00 ( later then 21:00 - 23:00)
Thursday: 15:00 - 22:00 ( I'll take like an break for 10 - 20min for rest ^__^).
Friday: 15:00 - 00:00 ( I'll take like an break for 10 - 20min for rest ^__^) .
Saturday & Sunday i can be online at any time.exempel: ( 09:00 - 15:00 ) ( Later 15:00 - 21:00)

14.What will you do for the server?¨
Answer: I'll make so we going to have so much fun! with event, jokeing , etc.! ( But not too much joke to make someone angry & sad ).

15. Which event will you make?
Answer:I'll make so many events how much the owner says. And the events will be:
HnS = Hide and seek ( I have own rules for it =P ^^)
QaA = Questions and answer ( I have own rules for it =P ^^)
And players choice ofcourse!
(( And I'll make alot of more events)

Done with questions!!

Some other info!

I want Twisted Evil this server becuase the reason its:

I want make this server fun & Popular & Serious & Helping!
And the reason why I applyed it's bcuz I am so much friendly! and I like to talk =P If I talk too much, don't be ashamed too say to me please stop talk much =P
Well, I am friendly & Online much & Good person & not smoker & not drinking alcohol & Drinking only coca cola <333 =P
I hop you pickup me, If you pickup me then you have picked up the right person!



Skype: Murat-Denaj ( ) ( västerås,sweden)

Facebook: Murat Denaj (


(( I checking everyday If someone mailed me or something! )

Thanks for me! And Thanks for your time that you readed!

// Murat Denaj ,, 2011-02-22 GMT+1 Sweden Smile

Liczba postów : 2
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-02-13
Age : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Flex's GameMaster apply!! <3

Post  Hades on Wed Feb 23, 2011 3:37 am

I'm not trying to be mean or anything, but after you get kicked from the team twice, don't you think it's time to realize that they don't want you anymore??
Just Sayin'
Nice App Though.


Liczba postów : 33
Points : 36
Reputation : 3
Join date : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum